Reviews

9 berichten
 
29-11-2023
Geplaatst door: Dagomar Jansen

Top-garage!

Fijne en betrouwbare garage. Harde werkers en heldere communicatie rondom de kosten van onderhoud en reparatie. Klasse!

30-09-2022
Geplaatst door: j daalder

apk en airco

goed behandeld en redelijk vlot.
alleen de website is mager !
geen prijzen of indicatie wat ze kunnen doen.
maar verder erg klant gericht dank hiervoor.

10-06-2022
Geplaatst door: Robert

Super garage

Ik zocht een betrouwbare en betaalbare garage in Almere en die heb ik gevonden! Daarnaast ook supervriendelijk en vakkundig personeel. Netjes op de hoogte gehouden en kosten waren minimaal. Echt top.

Ik bracht mijn auto (swift 2007) voor de apk en een rammel bij het motorblok. Met de apk was ik bijna te laat en eigenlijk was er pas in een maand ruimte. De receptioniste was echter zo vriendelijk om hem er tussen te krijgen binnen 2 dagen. Ervaringen uit het verleden bij andere garages waren dat apk nooit alleen apk is maar ook allerlei vloeistoffen en handelingen die extra kosten. Hier niks van dat alles, €40,- helemaal klaar.

De rammel bij mijn blok bleek de motor van de airco te zijn die het had begeven, reparatie zou €1000+ gaan kosten, advies was dus om af te koppelen en mocht ik het waard boven te laten repareren. Voor deze handelingen en het onderzoek naar de oorzaak zijn geen kosten gerekend. Bij een andere garage had ik twee maanden ervoor alleen al een rekening van €160 omdat men had gezocht naar problemen en eea had uitgelezen, zover resultaten.

Kortgezegd, echt een topgarage, heel erg tevreden over kennis, kunde, vriendelijkheid en advies. Dit wordt zeker mijn vaste garage.

09-02-2022
Geplaatst door: Job Jansen

Top bedrijf!

Zelf rijden wij geen auto maar van onze vrienden en kennissen vernamen wij dat Autobedrijf Glasmeier een uitstekend bedrijf is waar je voor allerhande reparaties aan je auto terecht kunt. Het is een eerlijk bedrijf waar vaklui werkzaam zijn. Onze kleinzoon loopt daar stage en geniet van de vakkennis die hem geboden wordt. Een top Bedrijf.

25-06-2021
Geplaatst door: Samuel van Oort

Fijne garage!

Voor het eerst hier gekomen met mijn Skoda Fabia, apk en beurt. Prima geregeld. Van te voren gebeld en alles is keurig doorgenomen. Geen verassingen achteraf. Voortaan mijn vaste garage. ???

01-02-2021
Geplaatst door: clifton promes

reparaties

Goed garage en fijne medewerker/ster en vakkundig wordt je auto gemaakt en als er meer gebreken zijn wordt je opgebeld of advies gegeven.
Ben zeer blij met deze garage.

22-08-2020
Geplaatst door: Paul Thiel

reparatie van mijn auto

Mijn auto gaf indicatie "storing motormanagement".
Niemand kon mij onmiddellijk helpen; ook mijn reguliere garage niet. Overal te druk. Garage Glasmeier gebeld en ik kon de auto direct brengen. Hoewel het erg druk was, zouden ze proberen tussen de bedrijven door mijn auto te repareren. Nog geen twee dagen later werd ik gebeld dat de auto gerepareerd was en opgehaald kon worden. Fantastische service en reparatiekosten beperkt tot het minimum! Het gehele team van garage Glasmeier verdient een grote pluim! Een geweldige service! Enorm bedankt!

15-05-2020
Geplaatst door: paul verhage

Top

Zeer betrouwbaar bedrijf.
Vriendelijke en professionele service.
Al jaren klant naar volle tevredenheid.
Paul Verhage

07-04-2020
Geplaatst door: Gerrit van Os

Vanmorgen 7 april langs geweest i.v.m. knipperend olielampje in mijn Fiat. Zeer snel werd er naar gekeken en verholpen.
Dank voor deze snelle service