Welkom!

De Steiger 67 - 1351 AD - ALMERE-HAVEN - Tel. 036-5377396

Geachte klant, vriend en/of familie. Welkom op de site van Garage Glasmeier!

 

Graag stellen wij ons aan u voor. Maarten en Dannealle Glasmeier zijn de ondernemers. Het bedrijf is in 2002 opgericht. Maarten heeft een enorme passie voor zijn vak. Hij werkt het liefst aan schade reparaties. Wij noemen hem ook onze MacGyver. Hij heeft altijd een oplossing. Als we iets niet kunnen krijgen dan maakt hij het zelf wel. Hij is autodidact, wat goed uitkomt in onze digitale tijdperk waar je heel veel informatie en filmpjes online kunt vinden. Gecombineerd met een jarenlange ervaring en vele studies in de automotive industrie maakt hem vakkundig en vertrouwd. Echtgenote Dannealle komt uit een hele andere hoek (half Brits). Juridisch en financieel onderlegd; PR en personeelsbeleid erbij is het een leuke takenpakket binnen de onderneming. Inmiddels 17 jaar later is het een taakverdeling die voor ons werkt.

 

De receptie.

De receptie wordt bemand door Kelly en Sandra. Kelly is een duizendpoot op de receptie. Het gezicht achter de telefooncentrale. Is gezellig met de klanten en houdt van een praatje. Sandra is onze teamleider mobiliteitsbranche. Inkoop/verkoop alsmede debiteuren is een appeltje/eitje voor haar. Zij werkt al zeer lang bij ons en heeft vele veranderingen in onze onderneming meegemaakt. Mede daardoor is zij onmisbaar voor ons. 


De werkplaats. 

In de werkplaats vind je Roy, Justin, Frank, Piërro en Izaak. Expertises als Leermeester, Keurmeester APK, 1e automonteur, 2e automonteur, leerling autotechnicus. Het team is leergierig, gezellig met elkaar en repareren uw auto met uiterste zorgvuldigheid. 

 

Onze openingstijden zijn verdeeld; 

 

De receptie is geopend:

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur


De werkplaats is geopend:
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur

 
Tot ziens bij Garage Glasmeier!