Welkom!

De Steiger 67 - 1351 AD - ALMERE-HAVEN - Tel. 036-5377396

Geachte klant, vriend en/of familie. Welkom op de site van Garage Glasmeier!

 

Graag stellen wij ons aan u voor. Maarten en Dannealle Glasmeier zijn de meewerkende eigenaren. Ons bedrijf is in 2002 opgericht. Maarten heeft een enorme passie voor zijn vak. Wij noemen hem ook onze MacGyver. Hij heeft altijd een oplossing. Als we iets niet kunnen krijgen dan maakt hij het zelf wel. Hij is autodidact, wat goed uitkomt in onze digitale tijdperk waar je heel veel informatie en filmpjes online kunt vinden. Gecombineerd met een jarenlange ervaring en vele studies in de automotive industrie maakt hem vakkundig en vertrouwd. Echtgenote Dannealle komt uit een hele andere hoek (half Brits). Secretarieel en juridisch onderlegd, crediteuren, PR en personeelszaken is een leuk takenpakket binnen de onderneming en samen kunnen we stellen dat het voor ons een succes formule is.

 

De receptie.

De receptie wordt bemand door Kelly en Sandra. Kelly is een duizendpoot op de receptie. Het gezicht achter de telefooncentrale. Zij kan een hoge werkdruk aan. Is professioneel met alle computer programma's. Is gezellig met de klanten en houdt van een praatje.  Sandra is onze commercieel medewerker. Inkoop/verkoop alsmede debiteuren is een appeltje/eitje voor haar. Zij werkt al zeer lang bij ons en heeft vele veranderingen in onze onderneming meegemaakt. Mede daardoor is zij onmisbaar voor ons. 


De werkplaats. 

Wij hebben in totaal 3 keurmeesters voor Algemene Periodieke Keuringen lichte voertuigen. Mike is onze langstzittende monteur (al meer dan 10 jaar!). Een allrounder. Hij heeft verschillende interesses in het vak waar hij goed in is. Door zijn klantvriendelijkheid is hij vaak de eerste die helpt bij lampjes vervangen, storingen uitlezen. Tim werkt accuraat en is zeer duidelijk met diagnose's maken en adviezen. Heeft een brede kennis in zijn vak. Wij zijn een leerbedrijf. Wij werken voornamelijk met het ROC - BOL/BBL autotechniek. Brian is bij ons gekomen als leerling monteur. Hij heeft grotendeels zijn praktijk gedeelte van zijn studie bij ons genoten. Nu is hij 1e monteur. Doordat hij is opgeschoven is er plek gekomen voor Izaak, onze leerling automonteur. Het team probeert, waar de werkzaamheden het toelaat, om efficiënt, accuraat, oplossingsgericht en snel te werken.

 

Onze openingstijden zijn verdeeld; 

 

De receptie is geopend:

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur


De werkplaats is geopend:
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur

 
Tot ziens bij Garage Glasmeier!